• Veilig online betalen!
  • Gratis verzending vanaf € 75,-!
  • Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

4.8 Ons waarderingscijfer!

LIGHTS MAKE YOU SHINE

LIGHTS MAKE YOU SHINE

    Ilutri - 22 / Oct / 2019

    Glazen hanglampen – stijlvol en trendy

    Glazen hanglampen – stijlvol en trendy
    Nieuws

    Al weer een tijdje helemaal terug in het interieur; de glazen hanglampen. Met een knipoog naar de bollampen van de jaren zeventig maar ook helemaal van nu. De lampen worden gecombineerd tot een ware eye-catcher boven de eettafel of in hoge ruimtes als de entreehal van bedrijven. In één klap geef je een interieur een style-boost met deze trendy lampen.

    Glas; ultiem transparant design

    Het mooie van glaswerk is de transparantie. Het vakwerk wordt extra duidelijk doordat niets “verborgen” wordt. Het lijnenwerk van de glazen lamp staat voorop. De standaard “peertjes” voldoen niet meer, ook de lichtbron wordt van belang. Deze is vaak net zo transparant om goed het binnenwerk en de gloeiende spiraal te tonen. Deze lichtbron wordt zo onderdeel van het design.

    Knipoog naar de seventies

    In een ultieme knipoog naar de jaren zeventig bollampen is ook nu het “gerookt” glas erg populair. Maar niet alleen de smoky-look is populair. In navolging van de woontrends zijn ook amber-kleurige lampen en chroomkleurige glazen lampen in trek. Met de kleur kun je heel goed inspelen op de sfeer in huis en de lamp een waardig onderdeel van jouw eigen stijl maken.

    Unieke eye-catcher

    Een glazen hanglamp vormt een unieke eye-catcher in jouw interieur. Helemaal als je hem ook nog eens zelf kunt samenstellen naar wens. Bij Ilutri bieden wij je de mogelijkheid om zelf jouw eigen “kunstwerk” te maken. Onze glazen hanglampen zijn los verkrijgbaar. Zo stel je zelf jouw combinatie samen. Maar elke lamp op zich is krachtig en mooi genoeg om ook zelfstandig te gebruiken. Jij bepaalt!

    Recent bekeken:

    Onze laatste berichten

    • Breng licht in het donker
      30 / Oct / 2019

      Ilutri - 22 / Oct / 2019

      Breng licht in het donker

    • Glazen hanglampen – stijlvol en trendy
      22 / Oct / 2019

      Ilutri - 22 / Oct / 2019

      Glazen hanglampen – stijlvol en trendy

    • Een simpele interieurboost – hoe doe je dat?
      11 / Oct / 2019

      Ilutri - 22 / Oct / 2019

      Een simpele interieurboost – hoe doe je dat?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »