• Veilig online betalen!
  • Gratis verzending vanaf € 75,-!
  • Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

4.8 Ons waarderingscijfer!

LIGHTS MAKE YOU SHINE

LIGHTS MAKE YOU SHINE

    Ilutri - 30 / Oct / 2019

    Breng licht in het donker

    Breng licht in het donker
    Nieuws

    De klokken zijn weer een uur teruggezet en de nachten worden steeds langer. In de herfst en winter maken we weer uitgebreid gebruik van de verlichting in huis. Met de feestdagen in aantocht willen we het graag gezellig maken in huis en verlichting helpt je in het bepalen van de sfeer. Tijd dus voor nieuwe verlichting.

    Maak het gezellig in huis

    Bij winter denken we vaak aan gezelligheid en sfeerverlichting. We brengen veel tijd door binnenshuis en hebben verlichting nodig. Maar om een relaxte sfeer te creëren heb je niet altijd even veel licht nodig als voor het uitvoeren van werk. Maak in je huis dus altijd een combinatie van verschillende soorten verlichting. Direct licht, indirect licht en sfeerlicht. Bij direct licht denk je niet gelijk aan gezellig en dat klopt. Voor een gezellige sfeer gebruik je indirect licht (bijvoorbeeld een lamp gericht op een muur) en sfeerverlichting (dimbare lampen of kleine lampen op een kast).

    Welke lamp plaats ik boven de eettafel?

    Neem nu de eettafel. Wat is voor jou belangrijk? Wil je gezellig kunnen eten met familie of vrienden? Of gebruik je deze ook om aan te werken ’s avonds? In dat laatste geval kun beter kiezen voor dimbare lampen. Dit geeft jou de kans om de verlichting zo in te stellen als jij zelf op dat moment nodig hebt en maakt jouw verlichting flexibel. Zo heb je zowel functioneel goed licht als iets moois en sfeervols als je deze dimt.

    Een nieuwe lamp kopen

    Nieuwe lampen in je interieur geven je al snel het gevoel dat je jouw huis een mini-make-over hebt gegeven. Net als het veranderen van de kleur op de muur is een nieuwe lamp een gezichtsbepalend element. Belangrijk blijft dat jijzelf de nieuwe lamp mooi vindt en het jou de kans geeft om de dingen te doen die je wilt. Ga vanuit die gedachte op zoek naar een nieuwe lamp en je vindt vanzelf de nieuwe lamp die bij je past.

    Recent bekeken:

    Onze laatste berichten

    • Breng licht in het donker
      30 / Oct / 2019

      Ilutri - 30 / Oct / 2019

      Breng licht in het donker

    • Glazen hanglampen – stijlvol en trendy
      22 / Oct / 2019

      Ilutri - 30 / Oct / 2019

      Glazen hanglampen – stijlvol en trendy

    • Een simpele interieurboost – hoe doe je dat?
      11 / Oct / 2019

      Ilutri - 30 / Oct / 2019

      Een simpele interieurboost – hoe doe je dat?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »